TUTORIALE, Antreprenoriat

Simulare de business pentru manageri şi antreprenori

MihaiArghireBrightway, o companie de training și consultanță cu tradiție de 10 ani în România, organizează pe 27 şi 28 iunie 2014 trainingul Brightbiz – Simulare de Business Finance4NonFinance, adresat managerilor şi antreprenorilor.  Pentru a participa nu sunt necesare cunostinţe din domeniul financiar-contabil.

Trainingul urmăreşte şi dezvoltă abilitatea  de a lua decizii profitabile pe baza informatiilor economice, folosind instrumente de management financiar. Evenimentul se desfăşoară sub forma unei simulari de business iar participanţii îşi vor analiza din punct de vedere economic propria companie, furnizorii, clienţii şi concurenţii.

În cadrul cursului de management financiar participanţii vor face parte dintr-o echipă care va simula administrarea unei companii, vor învăţa să foloseascăşi săinterpreteze documentele economice, vor concepe strategii pe termen scurt/mediu pentru companie, dar vor învăţa şi să realizeze practic o analiza financiară a unei companii.

 

Trainerul este Lucian Arghire (foto), managing partner Brightway şi trainer acreditat CNFPA, ce susţine programe de training în domeniile: leadership, management financiar, comunicare, marketing, vânzări, negociere si comunicare.

Acest tip de training îmi este foarte drag, nu doar pentru că este unul dintre cele mai de succes traininguri Brightway, ci pentru că oamenii chiar pleacă decişi să aplice în propria companie ceea ce au acumulat în cele două zile. Realizează că există totuşi un limbaj comun între contabili şi manageri, că este fundamental să se împrietenească cu documentele economice şi că pot pune în practică acţiuni concrete pentru a optimiza plăţile şi încasările cu scopul de a creşte profitabilitatea propriei companii”, spune trainerul Lucian Arghire, Managing Partner Brightway.

Evenimentul se desfăşoară la Hotel Golden Tulip Times. Programul este 9:00-18:00, cu pauză de masă între 13:00-14:00 şi pauze suplimentare de tip coffee-break între activităţi.

Înscrierile online se fac la http://www.brightway.ro/ro/inscrieri/brightbiz-27-28-iun.html

 

 

 

Despre Brightway

 

Brightway este o companie de training și consultanță cu tradiție de 10 ani în România, ce oferă programe unice pentru creşterea performanţei în domeniile vânzări – Brightsale, leadership – Brightboss, management financiar – Brightbiz, managementul timpului – Brightplan, negociere şi comunicare – Brightlink, marketing și strategie – Brightmove, public speaking – Brightspeech, inteligență emoțională – Brightlife.

 

Programele de training se desfășoară sub forma unor simulări interactive si sunt urmate de sesiuni de business coaching şi proiecte de consultanţă în interiorul companiilor, prin intermediul cărora specialiştii Brightway oferă suport şi asistenţă la implementare.

 

Experienţa Brightway înseamnă proiecte finalizate cu succes în peste 300 de companii şi peste 20.000 de persoane care au absolvit programele de training. Detalii suplimentare despre proiectele și trainerii Brightway se regăsesc la www.brightway.ro şi la pagina de facebook, aici.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.