TUTORIALE, Start-Up & Angels, Antreprenoriat, Start-Upuri

Investment Ready Academy Romania 2016 – Warm-up 21 aprilie. Cum poti participa?

InvestmentReadyWarm-up2015

Unde si cine poate veni?

Startup-urile sunt așteptate joi, 21 aprilie, la sediul partenerilor de la Bursa de Valori București, la prima ediție din 2016 a atelierului Warm-Up, marca Investment Ready. 20 de startup-uri învață cum să se dezvolte, apoi sunt evaluate în cadrul atelierului Warm-Up, care se desfășoară pe durata întregii zile. La finalul evenimentului, două startup-uri care demonstrează cel mai înalt potențial vor fi selectate pentru a participa la programul dedicat antreprenorilor central și est-europeni creat de Investment-Ready Academy, la Viena.

Orice proprietar de startup sau al unui proiect în fază incipientă care poate avea impact social se poate înscrie la evenimentul Warm-Up by Investment Ready, în limita locurilor disponibile.

 

Ce veti avea de castigat?

Ca și în edițiile anterioare, la atelierul Warm-Up din 21 aprilie se va lucra intensiv: primii pași sunt de familiarizare a antreprenorilor români cu conceptele Investment Ready Academy, apoi atragerea și selectarea inițiativelor viabile de afaceri; urmează realizarea de conexiuni cu investitorii cu experiență și crearea legăturilor dintre aceste inițiative și investitorii locali.

Cele mai apreciate două startup-uri vor beneficia de programele de pregătire la nivel înalt ale Investment Ready Academy, la Viena, în trei module de studiu care au ca scop perfecționarea modelului de afaceri, construirea unui dosar atractiv pentru investiții și prezentarea acestuia în fața investitorilor de impact, precum și realizarea unei rețele de suport formate din inițiative similare din Europa și mentori dedicați din același domeniu.

Ținta de ansamblu a Investment Ready Academy este crearea unui ecosistem de startup-uri sustenabile și a unei piețe active de investiții în Europa Centrală și de Est.

Investitori si mentori

Nume sonore din peisajul de afaceri autohton – investitori și mentori, vor fi alaturi de participanti. Intre acestia ii regasim pe Valentin Preda, președintele Bursei Române de Afaceri și al Fundației pentru dezvoltarea economiei sociale, Robert Knapp, investitor și antreprenor de succes la nivel european, Andreas Fuhrman, fost CEO al companiei Henkel și în prezent implicat in proiectul Profit.ro, diverși investitori din Techangels, și mulți alții. În același timp, programul se bucură de tot sprijinul și experiența echipei IRA din Viena, care va fi condusă de Nikolaus Hutter, fondatorul și liderul rețelei de investiții Toniic.

Și în acest an, atelierul este organizat de Matei Dumitrescu, reprezentantul în România al Investment Ready Academy, membru al asociației de investitori Techangels, cu o vastă experiență antreprenorială și de investiții și mentorat adresat startup-urilor. Este primul român care a participat la cursurile academiei la Viena și care a organizat în România, începând cu 2014, programul Investment Ready pentru a facilita și altor startup-uri acces la mentorat și finanțare internațională.

 

În cei patru ani de când a fost fondată, entitatea vieneză Investment Ready Academy a reușit, prin cele peste 700 de startup-uri și aproape 300 de participanți la Warm-Up-uri din 11 țări, să atragă fonduri de peste 2 milioane de euro.

Mai multe informații despre Investment Ready Academy sunt disponibile pe site-ul oficial al programului, unde poți afla totul despre menirea, scopurile și reușitele organizației.

Formularul de inscriere precum și date suplimentare despre Warm-Up le gasiti la http://mateidumitrescu.biz/investment-ready/

 

 

 

Cum a fost la Investment Ready Warm-up 2015:

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.