TUTORIALE, Antreprenoriat

Hub Onezero pe antreprenoriat s-a deschis in Brasov

 

HubOneZeroÎn data de 13 februarie, hub onezero şi-a deschis porţile celor ce vor să dea startul inițiativelor și ideilor, dar care încă nu au un spațiu pentru desfășurarea activităților. Hub-ul va oferi, pe lângă coworking, acces la alte soluții de finanțare și la investitori noi, conectarea cu mentori și experți în diverse domenii și facilitarea accesului la clienți corporate și piețe externe.

 

Iniţiativa onezero a fost fondată de Asociația TDM2000 și va fi administrată de către Icebergtm. Scopul ei este de a acţiona ca un mic incubator de afaceri în industria creativă, oferind spaţiu comun de lucru, conexiune permanentă la Internet, mentorat şi posibilități de accedere pe piețele externe.

 

Lansarea hub onezero  din 13 februarie a coincis cu ziua Porților deschise între orele 14:00 -18:00. În cadrul conferinței de presă, organizatorii au încercat să răspundă la toate întrebările legate de sprijinul startup-urilor, serviciilor oferite și modul de lucru în cadrul spațiului de co-working.

 

Hub onezero Brașov se află pe strada Lungă, nr 100 și are un spaţiu de 200 metri pătraţi ceea ce va permite găzduirea birourile fixe dedicate membrilor permanenţi, dar și spații flex, o sală de ședințe, bucătărie, lounge și cafenea business.

 

Sunt oferite trei posibilităţi de a utiliza spaţiul:

–        Flex week package – preț 29 euro/lună

–        Flex month – preţ 69 euro/lună

–        Fixed month – pret 89euro/lună

 

Pentru a interacționa cu hub-ul și online, vă rugăm accesați www.desktimeapp.com/hub-onezero sau scrieți-ne pe pagina oficială Facebook a Hub onezero.

 

Contact:

Corina Stirbu

PR Manager | www.hubonezero.ro

Tel: +4 0723 552 268

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.