TUTORIALE, HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Management, Leadership, Antreprenoriat, Start-Upuri

Elite Business Academy – un program marca ESPORA Evolutiv Business, incepe astazi 2 noiembrie

georgetastoianFiecare antreprenor sau proprietar de afaceri mici si mijlocii are un mesaj frumos de comunicat lumii si fiecare poate aduce plusvaloare cu afacerea lui.  Din pacate multi esueaza sau raman blocati in acelasi punct pentru multa vreme, pentru ca a obtine peformanta si succesul este de fapt, mult mai greu decat pare la prima vedere, daca nu ai in atentia ta 3 elemente pe care sa te bazezi:

 

  1. o metoda pe care sa o urmezi
  2. Resurse pe care sa le aloci
  3. Suport pentru a implementa toatea ctiunile necesare dezvoltarii afacerii

 

Georgeta Stoian, fondator si director al ESPORA Evolutiv Business, ajuta antreprenorii si proprietarii companiilor sa descopere ce rezultate exceptionale pot obtine in afacerea lor, urmand metoda de mentorat, training si coaching in 6 pasi, ESPORA™ Methodology, metoda insotita de multiple instrumente de lucru ce pot redresa orice situatie din dezvoltarea unei afaceri noi sau in derulare si avand suportul unei echipe cu expertiza si experienta de peste 20 de ani in domenii cu relevanta in dezvoltarea unei afaceri.

 

Nici in  cazul ei, lucrurile nu au stat atat de bine cand si-a inceput prima afacere in ’96, imediat dupa terminarea facultatii, succesul afacerii sale fiind obtinut printr-o dependenta 100% de prezenta ei. Nu asa isi imagina antreprenoriatul, prin urmare, a inchis afacerea si s-a angajat intr-o companie multinationala sa inteleaga cum stau lucrurile la nivel global si cum functioneaza o activitate de succes, pentru a nu mai gresi in urmatoarea afacere proprie.

Pana la urma, antreprenoriatul este o profesie si depinde de fiecare pe ce nivel vrea sa se situeze: entry-level sau expert-level. Pentru ca intotdeauna lucrurile pe care le face sunt insotite de responsabilitate si implicare totala, in perioada ce-a urmat, a invatat si a capatat experienta in diferite domenii care vizeaza o activitate comerciala: vanzari, marketing, dezvoltare organizationala, satisfactia clientilor, training, consultanta, coaching si a dobandit si diferite expertize nationale si internationale, printre care Business & Executive Coach, certificare obtinuta la Center For Executive Coaching, Florida USA, o scoala renumita acreditata de ICF (International Coach Federation),  Sales Trainer & Coach – certificare obtinuta in programul Slingshot Sales Academy, Florida USA; Official Guerrilla Marketing Business Adviser; International Sales – Certificare obtinuta prin Volkswagen AG Academy, Competente antreprenoriale, Train the Trainer si altele.

Dar toate aceste experiente si expertize multiple sunt valorificate si folosite acum in a avea capacitatea de a oferi solutii adaptate fiecarei nevoi ale clientilor sai, in cadrul programelor ESPORA.

 

Toate programele dezvoltate, atat pentru mediul antreprenorial cat si pentru cel corporate urmeaza principiile ESPORA™ Methodology .

Chiar daca acolada de certificari si competente este mare, Georgeta se implica direct in programele de dezvoltare ale companiilor pe care le livreaza impreuna cu echipa sa clientilor atat din Bucuresti cat si din toata tara, indiferent de statul acesteia, o afacere la inceput de drum sau care ruleaza de ani de zile.

Programele Espora Evolutiv Business sunt menite sa ajute la impartasirea mesajului clientilor sai, cu un public mai larg si de a face o diferenta apreciabila in domeniul in care activeaza.

 

Georgeta traieste intr-o lume a posibilitatilor, avand ca deviza: “Atunci cand crezi ca nu mai ai nicio solutie, totusi mai exista o solutie la problema ta!” Este cunoscuta pentru felul deschis in care abordeaza orice problema si face orice poate pentru reusita clientilor sai.

Este persoana de care ai nevoie atunci cand intentionezi sa detii recordul in vanzari, cand ineficienta te opreste in a performa si a atinge obiectivele sau atunci cand vrei sa inovezi ceva.

 

Daca si tu esti in punctul in care vrei sa afli daca esti pregatit sa-ti dezvolti afacerea si sa treci la actiune pentru a descoperi ce rezultate este posibil sa obtii in afacerea ta, intra pe www.evolutiv-business.com si afla despre ELITE Business Academy – Academia Oamenilor De Afaceri De Succes, cel mai complet program de mentorat, training si coaching din Romania marca ESPORA Evolutiv Business care isi deschide portile astazi, 02 noiembrie 2016.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.