TUTORIALE, Finantari UE & Granturi, Consultanta de Management & Financiara & Strategie, Antreprenoriat

Cafeneaua de Finantare – miercuri 12 august la hub onezero, Brasov

HubOneZeroTinerii antreprenori care își doresc detalii privind fondurile disponibile, verificarea eligibilității, prezentarea posibilităților de finanțare și răspunsul la alte întrebări privind accesul la fonduri, sunt invitați la ‘Cafeneaua de finanțare’.

Prima ediție a evenimentului va avea loc pe 12 august, în Brașov, la hub onezero și va avea ca subiect cei 9,85 miliarde de euro alocați prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) 2014 – 2020.

Pentru a afla cum puteți obține un astfel de sprijin, iceberg vă invită la prezentarea celor două măsuri de finanțare lansate cu scopul oferirii de sprijin pentru investiții în crearea și dezvoltarea de activități neagricole în zone rurale.

Consultanții iceberg vă vor prezenta oportunitățile de finanțare și condițiile principale pe care trebuie să le îndepliniți pentru obținerea investițiilor în vederea înființării, creării și/sau dezvoltării activităților neagricole în zone rurale.

Agenda evenimentului este următoarea:

  • 17:30-17.40: Primirea participanților & Intro
  • 17:40-18.15: prezentarea oportunităților de finanțare
  • 18:15-18.45: sesiune de întrebări și răspunsuri.

 

Ne propunem ca în urma acestei prezentări, să punem bazele unor noi proiecte de business și să valorificăm oportunitățile pe care le puteți avea prin finanțarea nerambursabilă de minimum 70% din valoarea investiției.

Dacă doriți să participați sau aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați până la 11 august, ora 15.00, la adresa de email: bogdan.cimpean@iceberg.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.