TUTORIALE, Antreprenoriat, Start-Upuri

Antreprenorii si viitorii antreprenori se pot inscrie pana pe 7 septembrie in Programul JCI Tineri Antreprenori – Editia 2014

TineriAntreprenori_2014Pana pe 7 septembrie sunt deschise inscrierile in noua editie a JCI Tineri Antreprenori, program de training si mentorat pentru antreprenori aflati in primele faze de dezvoltare si pentru aspiranti in antreprenoriat. JCI Tineri Antreprenori este organizat de Junior Chamber International Bucuresti.

Programul este destinat atat celor care au deja conturata ideea de afaceri, au o firma infiintata si activitatea demarata, cat si celor care au ideea, produsul sau competenta in livrarea serviciului si doresc sa intre in antreprenoriat in urmatoarele 6 luni.

Pentru participare, antreprenorii la inceput de drum se pot inscrie pe site-ul www.tineriantreprenori.ro/inscrieri-editia-2014, acestia urmand a fi selectati dupa data de 7 septembrie.

 

Programul JCI Tineri Antreprenori este structurat sub forma a 6 sesiuni de training si o perioada de mentorat, iar la final, cele mai bune afaceri vor fi premiate de un juriu compus din antreprenori cu experienta in business.

Intre 15-30 septembrie, tinerii antreprenori vor participa la training-uri pe motivatie si etica antreprenoriala, strategie si pozitionare a afacerii, organizare din punct de vedere legal si fiscal, leadership si management al echipei, finante si perspectiva finantatorilor, IT si online. In octombrie si noiembrie sunt programate alte workshopuri, precum si intalnirile unu-la-unu ale participantilor cu mentorii.

Intre mentorii din program regasim antreprenori care au fondat afaceri si branduri deja cunoscute in mediul de afaceri: Dan Stefan – Autonom Rent-a-Car, Mihai Patrascu –  EvoMag, Marius Dan – Tudor. Personal Tailor, Octavian Badescu – fondator Sameday Courier si Lokko, fratii Mihai si Cristian Logofatu – Bittnet Systems, Claudia Filip – Greater, Victor Dragomirescu – Romanian Software si altii.

 

Asa cum a rezultat si din editiile anterioare ale proiectelor de training si mentorat desfasurate in cadrul JCI Bucuresti, Programul JCI Tineri Antreprenori isi propune sa evidentieze afaceri cu potential de a fi sustenabile pe termen mediu-lung si sa le sustina prin forta comunitatii Junior Chamber International.

Selectam cateva exemple de succes din editii anterioare ale proiectelor dedicate antreprenorilor:

– anul 2006: antreprenorii selectati la nivel national in urma programului nostru JCI BBP au participat in competitia internationala JCI Best Business Plan organizata la Seul, unde au obtinut un meritoriu loc II din 45 de tari participante;

– model de pat rabatabil – Rabatbed.ro – premiat cu medalia de argint la Salonul de Inventii INVENTIKA 2009 si cu medalia de bronz al Salonul International de Inventii de la Geneva 2011,

 

Parteneri ai proiectului JCI Tineri Antreprenori: Sky Tower, Evomag, Autonom Rent-a-Car.

 

Web: www.tineriantreprenori.ro

Facebook: https://www.facebook.com/jcitineriantreprenori

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.