TUTORIALE, Antreprenoriat

Sameday Courier – crestere cu 56 % a veniturilor in 2016

Sameday Courier a raportat o crestere semnificativa a veniturilor realizate in 2016. Astfel, veniturile inregistrate de Delivery Solutions SA, compania care opereaza brandul Sameday Courier, au fost mai mari cu 56 % fata de cele din anul precedent, ajungand la 13,47 milioane lei (in comparatie cu cele 8,60 milioane lei contabilizate in 2015). Profitul brut realizat de companie in 2016 a ajuns la 0,70 mil. lei, in crestere cu 32 % in raport cu cele 0,53 mil. lei realizate in 2015.

 

„Este o crestere sanatoasa, peste media industriei, probabil ca procentual este chiar cea mai mare din piata. Aceasta evolutie a fost generata atat de propriile demersuri de dezvoltare, cat si de conjunctura economica si din piata. Provocarile actuale tin inclusiv de gestionarea cresterii in conditiile necesitatii de a oferi in acelasi timp si calitate serviciului. Pentru anul 2017 avem obiective la fel de ambitioase, a caror atingere va depinde si de resursele financiare pe care le vom aloca. Aceasta inseamna ca va trebui sa investim si mai mult, inclusiv pe baza rezultatelor anului trecut, deci probabil ca vom reinvesti profitul in perspectiva obtinerii in acest an a unor venituri intre 4 si 5 milioane Euro.”, a declarat Lucian Baltaru, General Performance Manager al Sameday Courier.

Majorarea cifrei de afaceri a fost determinată de creșterea volumului de trimiteri, în condițiile în care toate liniile de business au înregistrat evoluții pozitive. Creșterea cifrei de afaceri a fost susţinută de dezvoltarea segmentul de livrări în aceeași zi, concomitent cu majorarea volumului proiectelor cu livrare adresată, a doua zi.

„Cresterea cifrei de afaceri este semnificativa, vorbim de cele mai mari venituri din istoria companiei (cca 3 milioane Euro si ma bucur ca am putut repeta consecvent aceasta sintagma in ultimii ani). Am atins din aceasta perspectiva inca din 2016 obiectivul propus pentru anul 2017, iar profitul a crescut si el, chiar si in conditiile necesitatii de a aloca resursele necesare sustinerii cresterii.                                                                               

Felicit echipa condusa de catre asociatul meu Lucian si ma bucur ca Sameday Courier functioneaza bine si independent de fondator, acesta fiind in mod normal unul dintre obiectivele oricarui proiect antreprenorial”, a mai precizat Octavian Badescu, fondator si actionar majoritar al companiei.

 

Despre Sameday Courier

Sameday Courier este singurul operator de curierat din România specializat în livrările în aceeași zi, atât în țară, cât și în străinătate, în condiţii speciale de transport in regim non-stop sau la ore prestabilite și în livrări personalizate, în funcţie de nevoile fiecărui client. Serviciile oferite de companie includ si livrarile standard – a doua zi, la nivel local, national si international, precum si livrari adresate si neadresate, in volume mari si in regim mai putin accelerat. Sameday Courier este furnizor principal pe segmentul livrărilor în aceeaşi zi pentru peste 1.000 de companii mari din România.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.