TUTORIALE, Training & Team-Building, Antreprenoriat

Afaceri.ro Ploiești – Drumul Vinului: evenimentul unic în România desfășurat la crame de top din Prahova

Afaceri.ro_DrumulVinuluiPrahova2015Pe data de 27 noiembrie va avea loc Conferința Afaceri.ro Ploiești – Drumul Vinului, care va oferi o experiență completă în cadrul unui eveniment de afaceri inedit. Organizat de Steps Business Consulting, Arhipelago și APEC, acesta va cuprinde traininguri business în autocarul oficial Afaceri.ro și micro-evenimente la crame de top din Prahova.

Afaceri.ro Ploiești – Drumul Vinului va aduce împreuna oameni de afaceri din regiunea Ploiești și din București, având ca scop principal promovarea industriei vinului și a turismului din județul Prahova. Evenimentul este unic în primul rand prin prisma faptului că schimbul de idei, transferul de informații și networkingul vor avea loc pe parcursul unei calatorii cu autocarul Afaceri.ro pe Drumul Vinului și a unor opriri la câteva crame din zonă.

 

Conferința se va desfășura pe două segmente, după cum urmează:

  1. Conferința “pe roți” în autocarul oficial Afaceri.ro, care cuprinde traininguri on the road:
  • Networking: prezentarea delegaților
  • Marketing și logistică în industria vinului
  • Marketingul unei comunități locale
  • Branding în turism și industria vinului
  1. Evenimente speciale la crame:
  • Coffee & Networking la Muzeul Crama 1777: Afaceri in Prahova: Turism si industria vinului
  • Crama Rotenberg: prezentări interactive, turul cramei, degustare de vinuri, networking
  • Crama Budureasca: prezentări interactive, turul cramei, degustare de vinuri, networking

 

Mai multe detalii inedite despre Conferința Afaceri.ro Ploiești – Drumul Vinului 2015, inclusiv agenda completă și informații despre speakeri, pot fi găsite pe pagina web http://www.afaceri.ro/conferinta-afaceri-ro-ploiesti-2015/. Persoanele interesate se pot înscrie prin completarea formularului disponibil aici: https://goo.gl/1CDBCE.

 

Evenimentul este organizat cu sprijinul partenerilor: DPD, Casa de Vinuri Cotnari, Promos Collection, Exonia, Autonom, Idilis, Think Business, JCI Prahova, Alchemy Trainings&Coaching, Ovidiu Oltean, Cerere.Finantare.ro, Store.Finantare.ro, Economic Zoom, Forbes, Fundatia Post-Privatizare, Jurnalul de Afaceri, Finantare.ro, PlanDeAfaceri, Managementul-Proiectelor.ro, Intreprinzatori.ro, Meteo.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.