STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, LIFE-STYLE & HOBBY, EUROPA, Design

Victoria Beckham, pe locul întâi în topul antreprenorilor din Marea Britanie

Victoria Beckham s-a clasat pe locul întâi în topul celor mai buni 100 de antreprenori din Marea Britanie din 2014, într-un clasament realizat de revista britanică de afaceri Management Today, transmite Mediafax.

imagesFostă membră a trupei Spice Girls, Victoria Beckham este în prezent un om de afaceri de succes, compania sa din domeniul modei fiind considerată una dintre cele mai de succes afaceri. Astfel, cariera în business a vedetei pare să eclipseze succesul avut în domeniul muzicii, potrivit contactmusic.com.

Topul realizat de revista britanică Management Today ia în calcul averea totală, numărul de locuri de muncă create de un antreprenor şi cifrele de vânzări ale companiei acestuia.

Brandul de modă Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro în 2013, o creştere de 2.900% în ultimii cinci ani, şi o creştere de 3.233% a numărului de angajaţi, comparativ cu anul 2008, când Victoria Beckham a demarat afacerea.

„Perspicacitatea este cea care i-a adus primul loc în top”, a declarat Philip Beresford, realizatorul clasamentului care a folosit datele economice ale Companies House.

Victoria Beckham, a cărei avere este evaluată la 266 de milioane de euro, a devenit „o antreprenoare extrem de talentată în domeniul modei”, potrivit revistei Management Today.

După lansarea în 2008 a brandului propriu de modă, Victoria Beckham a primit distincţia „Brandul de Modă al Anului” („Designer Brand of the Year”, în original), în cadrul galei British Fashion Awards în 2011. Recent, vedeta şi-a deschis primul magazin în cartierul londonez de lux Mayfair.

Victoria Beckham, în vârstă de 40 de ani, s-a remarcat ca membră a grupului Spice Girls, iar în ultimii ani a devenit creatoare de modă, lansând mai multe colecţii. Victoria Beckham s-a căsătorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au împreună patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David şi Harper Seven.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.