STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Industrie Prelucratoare

Unison Engine Components Bucharest a produs componente de 80 mil. lei, in fabrica din Capitala

componente avioaneFabrica de componente pentru aeronave Unison Engine Components Bucharest, singura cu o astfel de productie detinuta de gigantul american General Electric (GE) in Romania, a inregistrat, in primul semestru din 2015, o cifra de afaceri de 80,2 mil. lei, echivalentul a 18 mil. euro, cu vanzari in crestere de 13%.

Compania Unison Engine Components, fosta Turbomecanica din Bucureşti, unde se fabrica componente pentru motoare de avioane civile, a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 127 milioane de lei, echivalentul a 28 milioane de euro. Exporturile tin pe crestere activitatea fabricii, dupa cum scrie ZF.

„In prezent, exporturile noastre sunt in totalitate catre SUA, clientii finali fiind Boeing si Airbus, iar previziunile pentru transportul aerian in urmatorii cinci-sapte ani arata o  crestere constanta a cererii, impactul pentru producatorii de aeronave si componente fiind foarte incurajator. Astfel, noi asteptam o crestere a volumului cu cel putin 5-6% in fiecare an”, a declarat Cristian Bruja, directorul general al Unison Engine Components, pentru ZF.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.