STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, INTERNATIONAL, Human Resources

Twitter concediază 9% din forța de muncă la nivel mondial

twittercloudTwitter a raportat încă un trimestru în care creșterea a încetinit, și a anunțat disponibilizarea a 9% din forța de muncă la nivel global, în primul raport după ce interesul de achiziție din partea potențialilor „pețitori”, precum Salesforce.com, s-a disipat, scrie Wall Street Journal, informează Mediafax.

Veniturile companiei de social media au crescut cu 8,2%, la 615,9 milioane de dolari, cea mai mică creștere și a noua perioadă consecutivă de încetinire a creșterii. Analiștii se așteptau la venituri de 606 milioane de dolari.

Numărul total de utilizatori activi ai Twitter a fost de 317 milioane în trimestrul al treilea, în creștere cu numai 1,7% față de T2.

Compania a anunțat că restructurările și tăierile de joburi se vor focalize în principal pe reorganizarea vânzărilor, pe eforturile de marketing și pe parteneriate pentru a ajunge profitabilă în 2017.

Acțiunile Twitter, care au scăzut cu 45% în ultimele 12 luni, au crescut cu 4,3%, la 18,07 dolari în ședința de pretranzacționare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.