Insolventa & Lichidatori, Turism

Lebăda din Crişan – Delta Dunării – complex turistic redeschis după o investiţie de 20 mil. euro în renovare şi reclasificare la 5 stele

 

Complexul hotelier Lebăda din Crişan – Delta Dunării, scos la vânzare de ANAF la final de 2017 şi preluat de proprietarii Militari Residence (Constantin Căpăţână şi Iulian Robu), a fost renovat şi reclasificat la 5 stele în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro, scrie Ziarul Financiar.

„Am dublat capacitatea de cazare la 140 de camere şi apartamente, 3 restaurante, un centru spa pe 1.000 de metri pătraţi“, a declarat pentru ZF Laurenţiu Niculae, managerul complexului rebranduit ca Lebăda Luxury Resort&Spa.

Agenția Națională de Administrare Fiscală a valorificat, prin licitație, două obiective turistice situate în Delta Dunării, respectiv comuna Crișan și orașul Sulina, care fac obiectul confiscării speciale dispuse de instanță în cadrul celor două dosare de executare silită întocmite pe numele lui Sorin Ovidiu Vântu, potrivit Hotnews.ro.

Prin vânzarea celor două proprietăţi, Fiscul a recuperat 19,56 milioane de lei.Complexul hotelier „Lebăda” de la Crişan, situat pe braţul Sulina, are o suprafaţă totală de aproape 4 hectare. Preţul de pornire a licitaţiei a fost de 7.464.570 lei (1.622.732 euro) fără TVA. Proprietatea include hotel, restaurant, popicărie, bazin de înot, discotecă, gheţărie, instalaţie solară, bucătărie, centrală termică şi turn de observare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.