STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Energie & Utilitati & Infrastructura

Transgaz a semnat contractul pentru construcția stațiilor de comprimare gaze pentru BRUA Faza 1

Transgaz a semnat vineri, 23 martie, contractul pentru execuția celor 3 stații de comprimare gaze a câte 10 MW prevăzute în proiectul BRUA Faza 1, valoarea contractului fiind de aproape 300 de milioane de lei, se arată într-un comunicat transmis luni de Ministerul Economiei, conform Mediafax.

Contractul de execuție a celor 3 stații de comprimare gaze a fost câștiat de un consorțiu de firme românești condus de INSPET SA Ploiești. În data de 14 aprilie, conform calendarului, va fi semnat semnat ordinul de începe a lucrărilor.

„Valoarea contractului este de 288,7 milioane de lei, la care se adaugă TVA, fără cheltuieli diverse și neprevăzute, defalcat după cum urmează: 96,7 milioane de lei pentru lucrările de execuție la Stația de comprimare a gazelor Podișor, 96,4 milioane de lei pentru Stația de comprimare gaze Bibești, 94,6 milioane de lei pentru lucrări la Stația de comprimare gaze Jupa și 1,33 milioane de lei pentru serviciile de mentenanță a stațiilor”, au precizat reprezentanții Ministerului Economiei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.