STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Agricultura & Agro-Food, M&A & VentureCapital & Private Equity

Transavia cumpara cu 2 mil. euro activele unui producator din Caras-Severin

sediu TransaviaProducatorul de carne de pasare Transavia din Alba-Iulia intentioneaza sa cumpere activele companiei Food 2000 SRL din caras Severin, o afacere din aceeasi industrie, insa aflata in insolventa din 2011.

Compania Transavia, detinuta de omul de afaceri Ioan Popa, a facut o oferta de 2 milioane de euro pentru a prelua toate activele companiei Food 2000 SRL din Caras-Severin, un business din aceeasi industrie si aflat in insolventa din 2011, potrivit unui document publicat in Buletinul Procedurilor de Insolventa si preluat de Ziarul Financiar.

„Din punctul nostru de vedere, tranzactia a fost incheiata, activele au fost preluate de Transavia care a mandatat o casa de avocatura sa stabileasca in ce masura mai este nevoie in acest proces de avizul Consiliului Concurentei”, a spus pentru ZF Bogdan Herzog, asociat coordonator al Aba Insolvency, administrator judiciar al Food 2000.

Reprezentantii Trans­avia nu au comentat informatia. Potrivit unor surse din piata, Transavia a fost asistata in aceasta tran­zactie de compania de consultanta fiscala si audit PwC.

Producatorul din Caras-Severin, care de­tine doua ferme de pasari si un abator, precizeaza intr-un document postat pe site-ul propriu ca o parte din banii obti­nuti prin aceasta vanzare va merge catre plata creantelor, astfel ca firma ar putea finaliza procesul de reorganizare pana in 30 septembrie 2016.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.