STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Energie & Utilitati & Infrastructura

Tinmar Ind va alimenta Arcelor Mittal Galati

ArcelorMittalTinmar Ind, cel mai mare trader privat de electricitate local, isi trece in portofoliu al doilea cel mai mare consumator din Romania, ArcelorMittal Galati. 

Tinmar Ind, cel mai mare trader privat de energie electrica din Romania, detinut de omul de afaceri din Campina Augustin Oancea, a semnat un contract pe un an pentru alimentarea ArcelorMittal Galati, al doilea cel mai mare con­sumator de energie din Romania, in conditiile in care combinatul a rupt unilateral, in aprili 2014, contractul de alimentare cu Nuclear­electrica, unul dintre cei mai ieftini producatori de energie din Romania, dupa cum scrie Ziarul Financiar.

Reprezentantii Tinmar Ind nu au dorit sa comenteze pe baza acestei informatii furnizate de surse din cadrul ArcelorMittal Galati. Potrivit celor mai recente date, in portofoliul Tinmar Ind se mai aflau, la finalul anului trecut, companii precum Dacia, cel mai mare exportator al Romaniei, Kronospan sau combinatele din grupul InterAgro.

Tinmar Ind a incheiat 2013 cu afaceri de 387 milioane de euro si cu un profit net de 18,2 milioane de euro. Pentru 2014, com­pania are o crestere bugetata a afacerilor de 25%.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.