Telecom & IT-C & Online, M&A & VentureCapital & Private Equity

Platforma vanătoare de viruşi HackerOne strânge 36,4 milioane dolari

Sursa – Business Wire

Piața cibersecurității globale a fost evaluată la 152 miliarde de dolari în 2018 și se așteaptă să crească până la 250 de miliarde de dolari în câțiva ani, conform VentureBeat.

Rareori trece o zi fără ca o formă de încălcare a datelor, hack-uri sau alte probleme de securitate să apară la ştiri. Indiferent cât de mult investesc companiile pentru a se asigura că produsele lor nu sunt livrate fără erori, va exista probabil o slăbiciune în sistemele lor care le va face susceptibile la atacuri.

În acest context, platforma HackerOne de vânători de viruşi a anunțat că a strâns 36,4 milioane de dolari într-o rundă de finanțare din seria D, condusă de Valor Equity Partners, cu participarea Benchmark, New Enterprise Associates, Dragoneer Investment Group și EQT Ventures, printre altele.

Fondată în 2012, HackerOne, cu sediul în San Francisco, este o platformă care conectează companiile cu cercetătorii în domeniul securității sau „hackeri cu stil”, care primesc stimulente în numerar pentru a găsi și raporta probleme de securitate în aplicațiile software.

În plus față de suma plătită unei persoane sau unor persoane care găsesc și raportează o eroare, HackerOne percepe un comision de 20%. Compania a declarat că suma medie de bani alocați acestori hackeri pentru vulnerabilități critice este acum de 3.384 de dolari, în creștere cu 48% de la an la an, 6 membri ai comunității HackerOne depășind un milion de dolari în câștigurile totale în acest an. Mai mult, 100 de hackeri au câștigat mai mult de 100.000 USD în recompense în 2018, cu o sumă totală de 19 milioane dolari în totalul anului trecut.

Mai mult, ne apropiem rapid de o perioadă în care fiecare companie devine o companie de software, ceea ce înseamnă mai multe ținte pentru infractorii cibernetici. Acesta este motivul pentru care investitorii sunt dornici să sprijine platforme de recompense pentru bug-uri, cum ar fi HackerOne și rivalul său Bugcrowd din San Francisco, care a strâns o sumă de finanțare de 26 de milioane de dolari anul trecut.

HackerOne susține unii clienți cu nume mari, printre care Alibaba, Airbnb, Departamentul de Apărare al SUA, Dropbox, Goldman Sachs, Intel, Starbucks, Spotify, Nintendo, PayPal, Toyota, Twitter și multe altele.

HackerOne a strâns anterior 74 de milioane de dolari, incluzând seria C de 40 de milioane de dolari în 2017, și cu o sumă proaspătă de 36,4 milioane de dolari în bancă, compania intenționează să accelereze extinderea globală și să-și extindă ofertele.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.