LIFE-STYLE & HOBBY, Telecom & IT-C & Online, Electronice & Gadget

O nouă serie/actualizări de dispozitive Apple au fost lansate – de la iPhone 11 și Watch Series 5 până la Apple Arcade

Sursa: apple.com

Ultimele modele iPhone 11 (699 dolari), iPhone 11 Pro Max (1099 dolari) şi Apple Watch Series 5 au fost lansate recent la Bucureşti. Compania iStyle, ce reprezintă Apple din Europa Centrală, se aşteaptă ca produsele să se vândă rapid, iar la finalul lui 2019 să aibă în România o cifră de afaceri de 45 de milioane de euro, conform ZF.

iPhone 11 Pro (999 dolari) şi iPhone 11 Pro Max dispun de ecranul Super Retina XDR şi de procesorul A13 Bionic care, după cum asigură compania, va asigura funcţionarea bateriei pe întreaga zi cu o singură reîncărcare.

Ceasul Apple Series 5 (399 dolari), cu sistemul de operare watchOS 6, aduce funcţionalităţi noi. Pe lângă posibilitatea utilizatorilor de a-şi gestiona starea generală de sănătate şi funcţia fitness, acesta permite monitorizarea ciclului menstrual şi include aplicaţia zgomot.

Apple a anunţat marţi că serviciul de streaming TV va fi lansat pe 1 noiembrie 2019, la un preţ de 4,99 de dolari pe lună, gigantul industriei de tehnologie marcând un moment de cotitură, de la care se va axa pe servicii la fel de mult ca pe producţia de hardware şi de software, transmite Reuters, conform News.ro.

Apple TV+ va fi disponibil în 100 de ţări, iar cumpărătorii de iPhone, iPad sau computere Mac vor beneficia de gratuitate pentru acest serviciu timp de un an.

Apple a anunțat că Apple Arcade va fi disponibil în App Store de pe 19 septembrie 2019 cu iOS 13, oferind un mod cu totul nou de a te bucura de jocuri fără limite. Cu un abonament la Apple Arcade pentru 4,99 dolari pe lună, utilizatorii au acces nelimitat la întregul catalog de peste 100 de jocuri noi, exclusive, toate redate pe iPhone, iPad, iPod touch, Mac și Apple TV, conform Apple.com.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.