Telecom & IT-C & Online, M&A & VentureCapital & Private Equity, Constructii & Imobiliare

Fondul de investiţii Abris preia pachetul majoritar al Global Technical Group

Fondul de investiţii cu capital privat Abris Capital Partners a preluat pachetul majoritar al Global Technical Group, liderul pe piaţa din România în dezvoltare de software şi fur­ni­zare de soluţii tehnologice pentru eficientizarea clădirilor şi a infrastructurilor de securitate, conform ECONOMICA.net.

Sursa: Securitate In Romania

În ultimii doi ani, Global Technical Group și-a dublat veniturile prin furnizarea unor soluții inovatoare către corporații din sectoarele imobiliar, bancar și retail, soluții ce le-a permis acestora trecerea de la sisteme tradiționale la sisteme tehnologice moderne. Aceștia au realizat afaceri de 32 de milioane de euro în 2018, înregistrând o creștere de 85% față de anul precedent.

Pentru anul în curs, compania se bazează pe un avans de aproximativ 30%, până la o cifră de afaceri de aproximativ 42 de milioane de euro.

În urma investiției Abris, compania se va concentra pe dezvoltarea platformelor proprii de software și pe extinderea lor către noi sectoare, precum și pe continuarea creșterii afacerii prin mobilizarea vastei expertize tehnice în design, instalare, mentenanță și operațiuni.

Global Technical Group este a opta investiție făcută de Abris ca parte a celor 502 milioane de euro strânse în toamna anului 2017 de la investitori internaționali pentru cel de-al treilea său fond, în vederea susținerii și dezvoltării proiectelor interesante de afaceri din Europa Centrală și de Est.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.