LIFE-STYLE & HOBBY, Telecom & IT-C & Online, M&A & VentureCapital & Private Equity

ByteDance stimulează expansiunea globală a TikTok prin achiziționarea tehnologiei muzicale de la startup-ul I.A. Jukedeck

ByteDance, cel mai valoros start-up din lume, confirmă extinderea internațională a aplicației sale populare de partajare video în formă scurtă, TikTok, prin tehnologia inteligenței artificiale (AI) care poate crea muzică, conform scmp.com.

Compania cu sediul din Beijing a achiziționat pentru o sumă nedezvăluită start-up-ul britanic Jukedeck, care a construit un software care poate compune în mod autonom muzică și anumite active de proprietate intelectuală pe care le deține.

Adăugarea compoziției muzicale bazate pe I.A. la TikTok, cunoscută sub numele de Douyin în China continentală, ar avea potențialul de a îmbunătăți instrumentele creative oferite de aplicație celor peste 500 de milioane de utilizatori activi lunari din întreaga lume.

Ar putea încuraja dezvoltarea melodiilor originale în platformă, care utilizează în prezent muzică cu drepturi de autor, autorizate de la marile companii de înregistrare și editare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.