LIFE-STYLE & HOBBY, Telecom & IT-C & Online, Electronice & Gadget

Amazon va permite oricui să răspundă la întrebările adresate de utilizatori asistentului vocal Alexa

Sursa: www.wired.com

Platforma de crowdsourcing Alexa Answers  este acum deschisă tuturor celor din Statele Unite. Amazon spune că are măsuri în vigoare pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare, conform FastCompany.

Data viitoare când veți pune o întrebare asistentului vocal Alexa al Amazon, răspunsul ar putea veni de la un alt utilizator Alexa.

Amazon lansează public un program numit Alexa Answers, care permite oricui să raspundă la întrebări adresate de utilizatori pentru care Alexa nu are deja un răspuns – cum ar fi:

Ce state înconjoară Illinois?
Care este durata corespunzătoare de somn?
La câte instrumente cântă Stevie Wonder?

Astfel, când oamenii vor pune o întrebare, Alexa va verbaliza un răspuns generat prin Alexa Answers, menționând că informațiile sunt „conform unui client Amazon”.

Programul a fost lansat într-o versiune beta privată, doar pentru mii de clienți anul trecut, după o perioadă de testare internă. Chiar și cu acel grup limitat, Amazon spune că a înregistrat deja sute de mii de răspunsuri, pe care Alexa le-a furnizat de milioane de ori. Probabil că aceste numere vor crește acum, când poate participa oricine din Statele Unite.

Cei care participă la Alexa Answers nu trimit răspunsuri direct prin intermediul Alexa. În schimb, Amazon furnizează un site web în care se pot vizualiza interogări în curs și introduce răspunsuri în 300 de caractere sau mai puțin.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.