Telecom & IT-C & Online, Cercetare & Edu & Marketing & Media

Accesul la 50 de canale YouTube pe bază de abonament

Sursă: www.mashable.com
Sursă: www.mashable.com

GOOGLE pregăteşte un serviciu pe bază de abonament pentru aproape 50 de canale video ale platformei online de videoclipuri YOUTUBE, în scopul finanţării unei game mai largi de conţinut şi adăugarea unei a doua surse de venituri. Măsura la care se lucrează de mai multe luni ar putea fi anunţată cel mai devreme în această săptămână, conform Financial Times.

Utilizatorii se vor putea abona la fiecare canal pentru minim 1,99 dolari pe lună, iar serviciul de abonare va permite operatorilor de canale să realizeze conţinut precum show-uri TV şi filme.

Publicitatea online, pe acest segment, va creşte de la 2,93 miliarde de dolari la 4,14 miliarde de dolari în 2013, estimează eMarketer, dar va reprezenta numai 2,4% din cheltuielile totale cu publicitatea.

YouTube a precizat pentru Financial Times că nu are nimic de anunţat în privinţa abonamentelor la canalele video, dar că vrea să creeze o platformă pe bază de abonament care ar putea aduce mai mult conţinut pe YouTube. Între partenerii YouTube se numără Howcast, World Wrestling Entertainment, The Onion and Machinima şi nu este clar care canale s-au înscris pentru noul serviciu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.