STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale, Constructii & Imobiliare

Strabag România, liderul sectorului local de construcții, a avut afaceri de 254 mil. euro în 2016 (+5%)

Grupul austriac Strabag, care a lucrat pentru proiecte precum autostrada Deva – Orăştie sau cea mai înaltă clădire de birouri din Bucureşti, Sky Tower, este liderul constructorilor din România din perspectiva rulajului, înregistrând anul trecut afaceri de 254 de milioane de euro, în creştere cu peste 5% faţă de anul anterior, potrivit datelor companiei, conform ZF.

Per total, activitatea din România a reprezentat 1,88% din businessul global al companiei în 2016, în creştere de la 1,68% în anul anterior. De asemenea, în 2016 a crescut şi numărul angajaţilor Strabag, care a urcat cu 4,2%, la 1.323 de salariaţi, echivalentul a 1,84% din totalul de aproape 72.000 de angajaţi pe care îi are grupul.

În domeniul construcţiilor şi proiectării Strabag lucrează sau a lucrat la proiecte importante precum Institutul de Cercetare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară de la Măgurele, clădirea de birouri The Mark, Catedrala Mântuirii Neamului pentru Patriarhia Română, mallul ParkLake Plaza, finalizat în septembrie anul trecut, Oregon Office Park, aflat încă în construcţie, podul peste calea ferată de pe centura de vest a Ploieştiului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.