STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, MACROECONOMIE, Legislatie & Mediu de Afaceri, Servicii & Comert & Logistica, Politica Sociala & Legislatia Muncii & Migratie

Sodexo: Tichete de masă pe suport electronic

Ministerul Finanţelor Publice a autorizat Sodexo să emită tichete de masă pe suport electronic, de la 23 octombrie, a anunţat compania, transmite Mediafax.

Sodexo„Sodexo este astfel emitentul cu cea mai mare reţea naţională de comercianţi parteneri autorizat să emită tichetele de masă pe suport electronic, cel mai nou beneficiu extrasalarial pe care angajatorii îl pot oferi angajaţilor lor”, se arată într-un comunicat al companiei.

Tichetele de masă pe suport electronic Gusto Pass sunt emise în parteneriat cu MasterCard.

Compania estimează că după în primii trei ani de la lansarea noului produs volumul de tichete de masă pe suport electronic emise de Sodexo să reprezinte 30% din total.

La nivel mondial, 65%-70% din volumele emise de grupul Sodexo sunt în format electronic.

Tichetele electronice Gusto Pass încorporează tehnologia chip&pin, sunt contactless şi pot fi utilizate în unităţile de alimentaţie publică partenere Sodexo.

În prezent reţeaua comercianţilor care acceptă noile tichete de masă pe suport electronic Gusto Pass depăşeşte 4.200 de unităţi de alimentaţie publică, locuri de luat masa si magazine, răspândite pe mai mult de 85% din teritoriul ţării.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.