STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, HR & DEZVOLTARE PERSONALA, Finante & Servicii Profesionale, Human Resources

Smartree a raportat afaceri în creștere cu 35% în 2016

Smartree, companie care activează pe piața de externalizare a proceselor de resurse umane, a raportat, în 2016, o cifră de afaceri de 13 milioane de euro, în creștere cu 35% față de anul anterior, potrivit unui comunicat transmis marți de companie, informeaza Mediafax.

În 2016, compania a raportat o cifră de afaceri de 13 milioane de euro, mai mare cu peste 35% față de anul anterior, când a raportat o cifră de afaceri de 9,6 milioane de euro. Creșetera s-a datorat intensificării proiectelor de leasing de personal și a celor de outsourcing de servicii de salarizare, potrivit comunicatului.

„Majorarea business-ului a fost determinată, pe de o parte, de creșterea cu 10% a numărului de clienți din portofoliu. Pe de altă parte, însă, am înregistrat un avans cu 40% al veniturilor din leasing de personal și o creștere cu 20% a veniturilor din servicii de salarizare”, a declarat Adrian Stanciu, directorul executiv Smartree.

Acesta a subliniat, de asemenea, că anul trecut 20% din business-ul Smartree a fost susținut de serviciile de outsourcing de salarizare, respectiv 80% de cele de leasing de personal. De altfel, în 2016 compania a oferit procesare de servicii de resurse umane pentru peste 46.000 de angajați pe lună.

În ceea ce privește previziunile pentru anul în curs, Smartree estimează un avans al cifrei de afaceri de aproape 30%, până la aproximativ 17 milioane de euro.

„Acest lucru va fi determinat atât de diversificarea serviciilor Smartree, cât și de educarea pieței pe zona de sisteme de management al resurselor umane. În plus, pentru 2017 estimăm o creștere tot mai mare a cererii pe zona de recrutare”, a subliniat directorul Smartree.

Smartree, o companie din România de pe piața de externalizare a proceselor de resurse umane, a fost înființată în anul 2000 şi oferă servicii de salarizare, administrare de personal, analiză și raportare pentru management, recrutare, muncă temporară și consultanță în domeniu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.