PIETE FINANCIARE, Servicii & Comert & Logistica, Telecom & IT-C & Online, M&A & VentureCapital & Private Equity

Internetul omoară MLM-ul: Avon va fi cumpărată de brazilienii de la Natura Cosmetics

Autor: Vladimir Ionescu  – Cursdeguvernare.ro

Compania de cosmetice Avon ar urma să fie cumpărată de Natura Cosmeticos, din Brazilia, cu suma de două miliarde de dolari, potrivit presei internaționale.

Avon a început să aibă probleme odată cu avansul comerțului online de cosmetice, trend pe care l-a îmbrățișat prea târziu, continuând să promoveze Prima mare tranzacție 5G: T-Mobile cumpără de la Nokia echipamente și servicii de 3,5 mld. dolari celebrul multi-level marketing (MLM).

Multe companii din industria frumuseții au avut de suferit ca urmare a publicității online atent ținte și a tutorialelor care au prins având pe rețelele de socializare, schimbând rapid obiceiurile de consum ale clientelor.

Termenii înțelegerii prevăd o fuziune prin absorbție, urmând ca fiecare acțiune Avon să fie preschimbată în 0,3 acțiuni Natura. Acționarii grupului brazilian vor deține în urma acestui proces un pachet de 76% din noua companie, în vreme ce acționarii Avon vor controla un pachet de 24%. Fuziunea ar urma să fie finalizată la începutul anului viitor.

Citeste continuarea articolului pe cursdeguvernare.ro

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.