Servicii & Comert & Logistica

Hotelierul Mohammad Murad deschide primul outlet la Otopeni

Mohammad Murad, cel mai mare hotelier din România, intră pe nișa de îmbrăcăminte și deschide un outlet la Otopeni, în urma unei investiții de 4 milioane de euro care include și un depozit la Băneasa, conform Profit.ro

Magazinul, unde vor fi vândute haine și încălțăminte, este primul dintr-o serie de peste 15 unități pe care Murad vrea să le deschidă în următorul an și cu care vrea să atragă românii din mall-uri, promițând prețuri de patru ori mai mici. Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize.

Denumit Brand’s War, magazinul care va fi deschis astăzi are 3.000 de metri pătrați și a fost construit în vecinătatea aeroportului Otopeni. Murad spune că investiția în outlet și într-un depozit care îl deservește, situat în zona Băneasa, s-a ridicat la 4 milioane de euro.

Următorul magazin va fi deschis într-un interval de trei săptămâni tot în București, într-un spațiu de pe bulevardul Magheru, lângă hotelul Lido, iar al treilea va fi la Constanța. Omul de afaceri și-a propus ca cele peste 15 magazine pe care vrea să le deschidă într-un interval de un an și în care va investi mai mult de 15 milioane de euro să aibă, în total, vânzări anuale de peste 30 de milioane de euro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.