STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Constructii & Imobiliare, Sanatate & Farma

SanConfind: Spitalul privat al Confind Campina se va inaugura in 2016

Compania Confind din Câm­pina (Prahova) va finaliza până la finalul anului in­vestiţia de 22 mi­lioane de euro în SanConfind, cel mai mare spital privat din judeţul Prahova.

SanConfindSpitalul, care va avea circa 90 de paturi, aşteaptă autorizaţia de funcţionare de la Ministerul Sănătăţii, dar în cadrul unităţii din apropierea Ploieştiului funcţionează deja cabinete de consultaţii. Investiţiile în spital sunt făcute din fonduri proprii ale companiei Confind.

Spitalul va avea initial o secţie de obstretică-ginecologie, care va fi deservită de o secţie de ATI (anestezie, terapie intensivă) proprie, de sală de cezariană, săli de naştere naturală, cameră de gardă, neonatologie, de o unitate de transfuzii de sânge, saloane de internare cu un pat şi două paturi.

Compania Confind, care produce echipamente şi instalaţii pentru industria petrolieră, controlată de omul de afaceri Ioan Simion, are afaceri de 180 mil. lei şi peste 1.100 de angajaţi anul trecut. Compania a avut anul trecut un profit de 14,4 mil. lei, conform mfinante.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.