STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, INTERNATIONAL, Electronice & Gadget

Samsung Electronics înregistrează în SUA şi Coreea de Sud Galaxy Gear

Samsung Electronics a început recent în Statele Unite şi Coreea de Sud procedurile pentru a înregistra marca „Galaxy Gear” şi brevete asociate.

Sursă: www.knowyourmobile.com
Sursă: www.knowyourmobile.com

Marca Galaxy Gear va fi asociată unui „accesoriu digital electronic sub forma unui ceas de mână, banderolă sau brăţară capabil să ofere acces la internet, să trimită şi să primească apeluri telefonice, emailuri şi mesaje”, conform documentelor depuse de Samsung la oficiul american pentru înregistrarea invenţiilor şi mărcilor, potrivit Wall Street Journal.

Dosarul cuprinde şi o serie de schiţe care descriu un smartphone sub forma unui ceas de mână, văzut din diverse unghiuri. Astfel, în Coreea de Sud, în documentaţia depusă pentru înregistrarea drepturilor de proprietate intelectuală  este descris „un telefon care poate fi înfăşurat pe încheietura mâinii utilizatorului”.

Reprezentanţii Samsung au refuzat să comenteze informaţiile.

Analiştii care urmăresc industria ecranelor consideră că producţia în masă a display-urilor flexibile nu va fi posibilă decât peste doi ani, perspectivă care ridică semne de întrebare legat de data la care ar putea să apară pe piaţă un astfel de produs.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.