STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Cercetare & Edu & Marketing & Media

România va fi promovată în staţiile de metrou şi pe panouri publicitare stradale în Germania, Rusia, Franţa, Austria, Italia şi Spania

Vicepreşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism (ANT), Mirela Matichescu, a declarat că România va fi promovată ca destinaţie turistică în staţiile de metrou şi pe panouri publicitare stradale în oraşe din mai multe ţări, printre care Germania, Rusia, Franţa, Austria, Italia şi Spania.

Sursă: www.moveoneinc.com
Sursă: www.moveoneinc.com

„Suntem în faza de solicitare a ofertelor în tot ceea ce înseamnă campanie de promovare externă. Vorbim de promovare la metrou, de promovare outdor în tot ce înseamnă punctele cheie în ţări precum Germania, Rusia, Franţa, Austria, Italia şi Spania”, a spus Matichescu, într-o conferinţă de presă. Ea a afirmat că vor fi promovate imagini cu zone din România, printre care cu Delta Dunării şi zonele montane.

Matichescu vrea ca până la sfârşitul verii panourile publicitare să poată fi văzute de turiştii străini. „Vreau ca până la sfârşitul acestui an să absorbim tot ce înseamnă fonduri disponibile pentru promovare pe acest exerciţiu financiar, adică 54 de milioane de euro”, a spus oficialul ANT.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.