STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Industrie Prelucratoare, Piata de Capital - BVB

Romaero a raportat o pierdere de peste nouă milioane de lei, în primul semestru din 2017

Romaero a înregistrat o pierdere de peste nouă milioane de lei, în primele șase luni din 2017, în scădere comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, când raporta o pierdere de peste 22 de milioane de lei, potrivit raportului transmis marți către Bursa de Valori București (BVB), informeaza Mediafax.
Veniturile din exploatare ale companiei au fost de 35,3 milioane de lei, iar cheltuielile de exploatare au fost de 45,8 milioane de lei, în primul semestru din 2017. În primele șase luni din 2016, veniturile din exploatare erau de 33,4 milioane de lei, iar cheltuielile se ridicau la 53,5 milioane de lei.
În primul semestru din 2017, veniturile financiare s-au ridicat la 7,4 milioane de lei, iar cheltuielile financiare au trecut de 6 milioane de lei.
În primul semestru al anului 2017 s-au constituit provizioane pentru deprecieri și provizioane de riscuri și cheltuieli de peste 2,49 milioane de lei.
Datoriile pe termen lung au scăzut cu 2,5% față de datoriile înregistrate la 31 decembrie 2016, iar datoriile curente au crescut cu 7,37% față de valorile de la 31 decembrie 2016.
Romaero este o companie aerospațială care se ocupă cu fabricarea de aerostructuri și întreținere și reparații pentru aeronave de transport civile și militare. Clienții vizați de Romaero sunt proprietarii și operatorii de flote aeriene care au în exploatare avioane mediu curier – pentru servicii de mentenanță/reparații și producătorii de avioane sau furnizorii integratori care doresc să își externalizeze producția către un partener fiabil.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.