STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Agricultura & Agro-Food, Servicii & Comert & Logistica

Rodbun intră pe piața mașinilor agricole pentru fermierii mici și mijlocii, cu utilaje din Polonia

Compania Rodbun și-a făcut publică, la Spanțov (județul Călărași), intrarea pe piața utilajelor agricole, prin brandul polonez Gamma Technik, lansând și un nou set de soiuri de grâu, triticale și orz, conform Mediafax.

„Am preluat, începând cu acest an, distribuția utilajelor Unuia, cel mai mare producător de tehnică agricolă din Polonia, cu un portofoliu complet de utilaje. Ne propunem să le oferim o alternativă fermierilor mici și mijlocii, care nu fac parte din grupul-țintă al marilor producători și distribuitori de utilaje agricole. Mai mult, încercăm chiar să venim cu soluții de finanțare pentru ei”, a declarat Alexandru Iancu, directorul general al companiei Rodbun, la un eveniment de prezentare a produselor.

Potrivit oficialului Rodbun, compania țintește să devină un jucător important pe piața de distribuție a utilajelor agricole, colaborând și cu o companie italiană care are în portofoliu mai multe branduri adaptate acestui segment de piață. „Vrem să creștem organic odată cu fermierii noștri. Pentru anul în curs estimăm pentru acest domeniu o cifră de afaceri de două milioane de euro”, a afirmat Alexandru Iancu.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.