STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Antreprenoriat

Retailerul roman de haine low cost, Preturi pentru Tine, estimeaza afaceri de 48 mil. euro

Preturi pentru TineReteaua de magazine de imbraca­minte si incaltaminte „Preturi pentru tine”, dezvoltata de patru antreprenori locali, se va extinde si in alte tari din regiune, dupa ce a ajuns la peste 160 de unitati in Romania si Republica Moldova.

„Avem cea mai extinsa retea de moda in prezent. Unul din factorii care au stat la baza dezvoltarii retelei a fost politica de mentinere a preturilor la un nivel scazut. In magazine, cel mai scump articol nu depaseste 100 de lei per bucata, iar cea mai mare pondere o detin produsele aflate intre 15 si 20 de lei per articol”, sustine Radu Acio­botaritei, specialist marketing in cadrul companiei.

Bazele companiei au fost puse in 2006 de catre Adrian si Gabriel Mar­garit si Tudor si Alexandru Matei, patru tineri din Bucuresti care au putin peste 30 de ani, potrivit ZF.

Radu Acio­botaritei estimeaza ca in acest an compania, care are peste 1.000 de angajati, va ajunge la afaceri de circa 213 milioane de lei, echivalentul a 48 milioane de euro, in cele doua tari.

Antrepre­norii au dezvoltat reteaua in localitati cu peste 10.000 de locuitori, urmatoarea tinta fiind Bucuresti. Dezvoltarea retelei a avut loc in conditiile in care un roman cheltuie lunar mai putin de 30 de lei pe imbraca­minte si incaltaminte, cifra care plaseaza tara pe ultimele locuri in regiune, scrie ZF.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.