STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Legislatie & Mediu de Afaceri, Politica Fiscala - Taxe & Impozite, Auto

Reprezentanții transportatorilor le sugerează asigurătorilor de RCA să părăsească România

protestrcaReprezentanții transportatorilor le sugerează asigurătorilor de RCA (răspundere civilă auto) să părăsească România, dacă nu acceptă condițiile impuse pe piața românească, anunță Confederația Operatorilor și Transportatorilor Autorizați din România – COTAR, informeazĂ Mediafax.

„COTAR invită firmele de asigurări să părăsească România, dacă nu pot supraviețui fără profitul de peste 300%. (…) Îi invităm, de asemenea, pe asigurători, să înceteze presiunile asupra populației și majorările de tarife RCA, precum și amenințările și dezinformarea. (…) În plus, nu-i obligă nimeni pe asigurători să rămână pe o piață care nu le este favorabilă, deci sunt liberi să plece din România”, susțin reprezentanții COTAR.

„COTAR se pregătește ca după alegerile din 11 decembrie să desfășoare o campanie pentru micșorarea tarifului RCA, care și acum este mult prea mare față de calculele prezentate de raportul de audit Milliman (…) Noi vom lupta pentru stabilirea prețului RCA conform tarifelor stabilite la discuția care a avut loc pe data de 14 septembrie 2016”, a explicat Vasile Ștefănescu, președinte COTAR.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.