STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Agricultura & Agro-Food

Pufuleţii Gusto, în New York, Detroit, Chicago, Atlanta

Compania Phoenixy din Băicoi, producătorul pufuleţilor Gusto, își va majora exporturile,  produsele ajungând şi în New York, Detroit, Chicago, Atlanta. Astfel, compania estimează pentru acest an o cifră de afaceri de peste 23 milioane euro, comparativ cu valoarea înregistrată anul trecut, de 18 milioane euro.

Sursă: www.businessmagazin.ro
Sursă: www.businessmagazin.ro

„Sperăm să obţinem o creştere de 30% faţă de anul precedent şi ne bazăm în mod deosebit pe succesul înregistrat de pufuleţi în exporturi, în ultimii ani, spre deosebire de piaţa internă, care încă stagnează”, a declarat directorul general al Phoenixy, Eliodor Apostolescu, conform Mediafax.

Phoenixy are 15 tipuri de produse şi o producţie zilnică de peste un million de pungi de pufuleţi. Aproximativ 30% din producție este exportată în peste 20 de state europene, precum Suedia, Germania, Olanda, Spania, Italia, Grecia, Cehia, Slovacia, Bulgaria, Marea Britanie, Ungaria, Belgia, Ungaria, Croaţia şi Albania, dar și în SUA.

Phoenixy va investi în linii de producţie pentru dezvoltarea de noi sortimente de pufuleţi.

Phoenixy este deţinută în proporţii egale de Cătălin Nour şi Eliodor Apostolescu, care ocupă şi poziţia de director general al Phoenixy.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.