STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Turism

Primul hotel Sheraton din Romania se deschide la finalul acestei luni, dupa o investitie de 6 mil. euro

sheraton-hotelSheraton Bucharest Hotel, de cinci stele, va fi condus de Daniel Ben-Yehuda, 45 de ani, un manager „de-al casei“, de-a lungul carierei lucrand pentru brandul hotelier Sheraton in Israel si in Tahiti.

Transformarea hotelului Howard Johnson din Piata Romana in prima unitate Sheraton din tara va fi finalizata pe 28 august, cand noul hotel se va deschide dupa o investitie de aproximativ 6 milioane de euro, potrivit lui Daniel Ben-Yehuda, executivul aflat la conducerea Sheraton Bucharest Hotel, noteaza ZF.

Procesul de transfor­mare a inceput inca din toamna lui 2014, cand lantul hotelier Star­wood Hotels & Resorts Worldwide, care detine brandul Sheraton, a semnat un contract de franciza cu Grand Plaza Hotel, fostul Howard Johnson.

„Procesul de negociere cu unul dintre cele mai mari lanturi hoteliere premium din lume, Starwood Hotels & Resorts Worldwide, a fost demarat cu aproape 18 luni inainte de sem­narea efectiva a contractului de franciza, iar lucrarile de reamenajare si redesign au fost incepute din toamna anului 2014”, spune Daniel Ben-Yehuda.

Sheraton Bucharest Hotel va fi clasificat la cinci stele si va avea tot atatea camere cate ingloba fostul hotel Howard Johnson, res­pectiv 270, iar unitatea hoteliera va mai dis­pune si de o sala de gim­nastica Sheraton Fit­ness, de o zona de lec­tura, dar si de o zona de rela­xare la etajul 18. Pro­cesul de transfor­mare a inclus si zona de lobby, cea de res­taurante, dar si receptia.

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.