STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica

Poşta Română şi DPD România înființează un serviciu de livrări internaţionale

Poşta Română şi DPD România, parte a grupului francez Geopost, au încheiat un parteneriat pentru înfiinţarea serviciului  „RoadShip” de livrări internaţionale, care va fi operaţional din luna august, a anunţat divizia de servicii express a operatorului naţional poştal, Prioripost. Serviciul va pune în comun infrastructura la nivel naţional pe care o deţine Poşta Română cu infrastructura rutieră de talie internaţională a firmei de curierat DPD.

Sursă: www.dailybusiness.ro
Sursă: www.dailybusiness.ro

„Acest parteneriat face parte din acţiunile înscrise în noul plan de management al Prioripost. Începând cu luna august, PrioriPost, în parteneriat cu DPD, va furniza un nou serviciu economic de curierat internaţional rutier, efectuat în Europa. Prin utilizarea infrastructurilor celor două branduri, Prioripost îşi propune să creeze un serviciu de livrări internaţionale”, se arată într-un comunicat.

Conducerea PrioriPost estimează o creştere de câteva procente a cifrei de afaceri în următorul an ca urmare a parteneriatului.

Serviciul furnizat împreună cu DPD este complementar celor deja existente în portofoliul de servicii de curierat international al Prioripost, şi anume SkyPak (serviciu internaţional axat pe transport aerian, în parteneriat cu firma de curierat TNT Express) şi EMS (serviciu internaţional de livrare de documente şi mărfuri).

Dynamic Parcel Distribution (DPD) România este o companie deţinută de Geopost, parte a operatorului naţional francez La Poste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.