STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Telecom & IT-C & Online

Poșta Română a lansat MyPostcard, serviciul pentru trimiterea de cărți poștale personalizate online

Poşta Română a lansat luni serviciul MyPostcard, care oferă clienţilor posibilitatea să trimită cărţi poştale personalizate cu propriile fotografii, direct de pe site-ul companiei, plata serviciului realizându-se online, utilizând cardul bancar, potrivit unui comunicat emis de companie, informeaza Mediafax.

„Începând cu 27 martie, clienţii Poştei Române pot trimite, prin MyPostcard, cărţi poştale ilustrate personalizate, direct de pe telefonul mobil sau de pe calculator, fără a mai fi nevoie să se prezinte în oficiile poştale. Noul serviciu este disponibil pe site-ul www.posta-romana.ro, secţiunea MyPostcard, unde, pentru a expedia o carte poştală personalizată, expeditorul va încărca fotografia preferată, va scrie textul dorit şi va completa datele sale şi ale destinatarului. Clientul va plăti serviciul tot online, prin intermediul cardului bancar şi va primi factura pe adresa de e-mail comunicată”, se arată în comunicatul de presă.

„Cărţile poştale digitale create pe site vor fi transmise electronic, în mod automat, către Sucursala Fabrica de Timbre unde, după confirmarea plăţii, se efectuează operaţiunile de tipărire pe suport fizic, sortare şi introducere a trimiterilor MyPostcard în reţeaua poştală”, potrivit datelor transmise.

Serviciul MyPostcard este oferit clienţilor în două versiuni, diferenţiate în funcţie de destinaţie, regimul de viteză şi utilizarea serviciului suplimentar recomandat. MyPostcard Basic permite expedierea şi trimiterea poştală internă/internaţională neprioritară simplă, fără împlicuire. Pentru trimitere pe teritoriul României, tariful pentru acest serviciu este de 3,8 lei, iar pentru trimiterile internaţionale, preţul este de 6 lei. MyPostcard Premium implică expedierea şi trimiterea poştală internă/internaţională prioritară, recomandată, în plic închis. Pentru trimitere pe teritoriul României, tariful pentru acest serviciu este de 5,7 lei, iar pentru trimiterile internaţionale preţul este de 18,9 lei.

Timpul de livrare va fi de maximum trei zile, pentru MyPostcard Premium, şi de maximum șase zile, pentru categoria MyPostcard Basic.

Poşta Română este o companie naţională deţinută de statul român, prin Ministerul pentru Comunicații și Societatea Informaţională, în proporţie de 75%, şi de Fondul Proprietatea (FP) în proporţie de 25%. Compania deţine cea mai mare reţea de distribuţie la nivel naţional, însemnând peste 80% din totalul subunităţilor poştale care operează în prezent în România.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.