Politica cu impact economic

Dragoș Cristian Dinu este noul ministru al Fondurilor Europene

dragos_cristian_dinuDragoş Cristian Dinu a depus joi la Palatul Cotroceni jurământul ca ministru al Fondurilor Europene, ca urmare a demisiei lui Cristian Ghinea, informează Mediafax. Șeful statului nu a avut niciun mesaj public pentru noul ministru.

”Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 27 octombrie a.c., decretul prin care ia act de demisia domnului Cristian Ghinea din funcţia de Ministru al Fondurilor Europene.
De asemenea, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Dragoș Cristian Dinu în funcţia de Ministru al Fondurilor Europene”, a informat joi Administrația Prezidențială.

Cristian Ghinea şi-a depus miercuri demisia din funcţia de ministru al Fondurilor Europene pentru a candida pe lista USR la Camera Deputaţilor.

„Acum o oră şi jumătate mi-am anunţat colegii de Guvern că mi-am depus demisia la Cancelaria primului ministru pentru a putea să vin alături de USR în această luptă şi pentru a putea să continui proiectele pe care le-am început atât la Cancelaria Primului Ministru, cât şi la Ministerul Fondurilor Europene”, a spus Cristian Ghinea, la sediul USR.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.