STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Finantari UE & Granturi, Training & Team-Building

Peste 6.600 de antreprenori au participat la trainingurile BT Club, proiect cu finantare UE

antreprenoriPeste 6.600 de antreprenori, membri ai BT Club – Clubul Intreprinzatorului Roman, au participat la trainingurile organizate pentru sustinerea dezvoltarii antreprenoriatului si abilitatilor manageriale, in cadrul proiectului „Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate”.

Programul s-a derulat in perioada februarie 2012-august 2014 si a cuprins 175 de cursuri ce au avut loc in intreaga tara si care au atras peste 6.600 de antreprenori, dupa cum a afirmat Tiberiu Moisa, presedinte BT Club și director executiv Banca Transilvania..

Trainingurile au fost cofinanțate din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, valoarea totala a proiectului fiind de 1,5 milioane de euro. Trainingurile au fost sustinute de reprezentantii partenerilor GEA Strategy & Consulting, TMI Training & Consulting si Go Plan, precum si de cei ai BT Club.

Programul a prevazut peste 20 de tematici, iar obiectivul cursurilor a fost sustinerea dezvoltarii culturii antreprenoriale si competentelor manageriale, precum si contributia la initierea in lumea afacerilor.

Cu aceasta ocazie, participantii au putu invata despre comertul electronic, finantare prin credite bancare, start-up-uri, notiuni de trezorerie, cash-flow si management, negociere, vanzari, comunicare organizationala, contabilitate, managementul resurselor umane, asocierea de tip cluster etc.

Aproape 90% dintre cei 6.600 de cursanti au studii superioare si cu varste intre 25 si 45 de ani. Trainingurile au atras mai multe etnii, mai exact noua nationalitati.

BT Club – Clubul Intreprinzatorului Roman (CIR) este o initiativa a Bancii Transilvania si a fost fondat in urma cu opt ani, la Cluj-Napoca. Prin activitatea sa, CIR sustine antreprenorii, gratuit, prin servicii si acces la educatie si informatie specializata.

Clubul ofera consultanta, informari periodice, instrumente de educatie antreprenoriala si networking, dar si suport pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile unui numar de 19.000 de membri.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.