STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Energie & Utilitati & Infrastructura

Perchezitii la o sucursala a Hidroelectrica din Curtea de Arges, intr-un dosar de coruptie

dnaProcurorii DNA Pitesti au facut perchezitii la o sucursala a Hidroelectrica din Curtea de Arges, la Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes si la mai multe firme, intr-un dosar privind fapte de coruptie care ar fi fost comise in perioada 2011-2012.

Directia Nationala Anticoruptie (DNA) arata, intr-un comunicat de presa, ca se fac cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza „suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni de coruptie si asimilate celor de coruptie comise in perioada  2011-2012”.

Anchetatorii fac sapte perchezitii in judetul Arges, la sediile unor societati comerciale si la domiciliile unor persoane, a precizat DNA.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca perchezitiile au loc la Sucursala Hidrocentrale Curtea de Arges din cadrul Societatii de Producere a Energiei Electrice in Hidrocentrale Hidroelectrica SA, la SC Filiala pentru Reparatii si Servicii Hidroserv Curtea de Arges SA, precum si la Centrala Hidroenergetica CHE Noaptes, situata in Curtea de Arges.

De asemenea, au avut loc perchezitii la locuinta lui Octavian Florian Oprea, director adjunct al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges, in perioada martie-iulie 2011, si a mamei acestuia, Filoftia Oprea.

Anchetatorii au facut perchezitii si la locuinta lui Stefan Vulparu, inginer in cadrul Serviciului Tehnic al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Arges la data faptelor si asociat in cadrul SC Asnet Telecom SRL, societate pe care, in fapt, o controla, precum si la locuinta lui Florin Nicolae Stoian, asociat in aceeasi firma.

Procurorii sunt sprijiniti in aceasta cauza de Serviciul Roman de Informatii si Brigada Speciala de Interventie a Jandarmeriei.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.