STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, PIETE FINANCIARE, Telecom & IT-C & Online, Insolventa & Lichidatori, Turism

Paravion intră în insolvenţă, după ce a închis Bavul, afacerea din Turcia. Agenţia caută investitori

Paravion intră în proces de insolvenţă, intenţionând să se restructureze începând cu 8 august 2017 şi să caute potenţiali investitori, după ce a închis Bavul, afacerea desfăşurată de companie în Turcia, din cauza problemelor politice şi de securitate din ţară, potrivit unui comunicat transmis luni, informeaza Mediafax.

Paravion intră în insolvenţă: închide Bavul, afacerea din Turcia, şi caută investitori

„Se va intra într-un proces de insolvenţă. Planul de reorganizare se discută în acest moment, inclusiv atragerea de noi potenţiali investitori”, au transmis, pentru Mediafax, reprezentanţii companiei.

Agenţia de turism online Paravion, prezentă inclusiv în Turcia, cu portalul Bavul.com, va intra în restructurare din 8 august 2017.

„Decizia vine ca urmare a scăderii dramatice a business-ului desfăşurat de Paravion în Turcia, prin Bavul, pe fondul problemelor politice şi de securitate traversate de Turcia în ultimele 12 luni. Reprezentanţii companiei se aşteaptă ca agenţia să nu fie afectată, turiştii putând face în continuare rezervări de bilete de avion, cazare şi achiziţii de vacanţe pe Paravion.ro”, se arată în comunicatul companiei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.