STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Telecom & IT-C & Online, Cercetare & Edu & Marketing & Media

Orange Romania vrea avizul CNA pentru retransmiterea prin satelit a 13 programe TV

images (1)

Potrivit documentelor depuse la CNA, SC Orange Romania SA a cerut aprobarea de a retransmite prin satelit (DTH) un numar de 13 programe TV, intre care televiziunile operate de Pro TV S.A. si Trinitas TV.

Orange Romania intentioneaza sa retransmita aceste televiziuni din localitatea Issy Les Moulineaux, Franta.

Daca CNA va elibera avizul solicitat, Orange Romania SA poate sa se lanseze efectiv pe piata de retransmisie de televiziune prin satelit, dominata in prezent de companiile RCS&RDS, Romtelecom si UPC Romania.

Ziarul Financiar a relatat, in luna martie, ca Orange Romania a semnat un contract cu SES, unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit din lume, pentru a lansa pe piata locala servicii de televiziune prin satelit (DTH).

Compania internationala de sateliti SES, care opereaza sistemul de sateliti Astra, are sediul central la Luxemburg si are operatiuni si pe piata din Romania.
Orange Romania este cel mai mare operator local de telefonie mobila dupa numarul de clienti si cifra de afaceri. Compania Orange Romania este detinuta de grupul France Telecom.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.