STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, MACROECONOMIE, Telecom & IT-C & Online, Integrare EUROPEANA

Orange elimină tarifele de roaming pentru abonații din piețe cheie

Orange va elimina tarifele de roaming pentru clienţii cu abonamente lunare de cel puţin 30 de euro, din pieţe cheie ca Franţa, Spania, Polonia, Belgia, Luxemburg, România şi Slovacia, conform unui anunţ făcut de companie, scrie The Wall Street Journal.

646x404Pentru ceilalți clienți se va face o reducere semnificativă, susțin reprezentanții Orange, care arată că noile planuri tarifare vor fi disponibile începand cu luna februarie a acestui an.

Oferta Orange este supusă însă unor limitări: spre exemplu, un abonat din Franţa poate utiliza gratuit serviciile de roaming doar şapte zile pe an şi în limita a 1 Gigabyte de date.

Clienţii Orange care beneficiază de servicii naţionale 4G se vor putea bucura până la sfârșitul lui 2014 şi de roaming de mare viteză. Prima ţară care va beneficia de roaming 4G va fi Franţa, opţiunea urmând să fie activă începând cu luna februarie, în timp ce România, Moldova, Spania şi Portugalia se vor alinia şi ele până la sfârşitul anului.

Anunțul operatorului francez vine cu puţin timp înainte de intrarea în vigoare a legislaţiei UE care ameninţă să elimine complet aceste taxe suplimentare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.