STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Agricultura & Agro-Food, ISD - FDI & Investitii & Parcuri Industriale

Olympus (fabrica Brasov, grup din Grecia) a ajuns la afaceri de 95 mil. euro in 2017 (+17%)

Fabrica de Lapte Braşov, subsidiara locală a grupului grec Olympus şi a treia cea mai mare companie de pe piaţa lactatelor, a investit 20 de milioane de euro în unitatea de producţie de la Braşov şi a lansat astfel un nou brand de iaurt grecesc – Stragghist, informeaza Ziarul financiar.

„Odată cu această nouă linie de producţie ne îmbogăţim portofoliul de produse şi livrăm consumatorilor Stragghisto, realizat conform unei reţete tradiţionale, din inima Greciei“, a declarat Athanasios Giannousis, director comercial Olympus România.

Grupul elen Olympus a intrat pe piaţa din România în 1999, iar anterior deschiderii fabricii din Hălchiu a operat o unitate de producţie în localitatea Baraolt, judeţul Covasna. Fabrica din judeţul Braşov a fost deschisă în 2011 după o investiţie iniţială de 55 de milioane de euro. Însă, ulterior Olympus a continuat investiţiile, ajungând la un total de peste 130 de milioane de euro investiţi pe plan local de la intrarea pe piaţă, conform datelor furnizate de companie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.