STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Management, Recrutare & Head-Hunting

Octavian Badescu renunta la conducerea Prioripost. Conform unor surse, motivul este acela ca planul de management nu a putut fi pus in aplicare

OctavianBadescuDupa numirea sa in luna aprilie in functia de Director Executiv al Prioripost – divizia de livrari rapide a Postei Romane – Octavian Badescu a anuntat Consiliul de Administratie ca va renunta in aceasta luna la pozitia sa. Motivatia, conform unor surse, tine de faptul ca planul de administrare convenit si comunicat catre administratori nu poate fi pus in aplicare.

Octavian Badescu este unul dintre executivii selectati prin procesul de instituire a managementului profesionist in companiile de stat. El are o experienta de peste 12 ani in curierat, fiind fondatorul Sameday Courier, afacere din care a iesit inainte de a prelua conducerea Prioripost. La conducerea diviziei din Posta Romana, Octavian Badescu initiase cateva proiecte legate de structurarea si imbunatatirea ofertei de servicii, precum si parteneriate in vederea acoperirii altor segmente, cum ar fi livrarile internationale intr-un proiect impreuna cu francezii de la DPD.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.