STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Cercetare & Edu & Marketing & Media

Money News – o noua televiziune a primit licenta de emisie

CNAOmul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din Romania – si al grupului MandyFoods – SpringTime, a primit, marti, aprobarea CNA pentru a lansa televiziunea de business Money News, la care va lucra o parte din echipa postului The Money Channel, care s-a inchis pe 25 aprilie 2015.

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis cu unanimitatea voturilor membrilor prezenti la sedinta de marti (Lorand Turos, Viorel Buda, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu si Rasvan Popescu) sa acorde licentele pentru televiziunea Money News.

Televiziunea Money News va avea un profil tematic (business-economic) si va difuza programe de informare (57,6%), dar si programe educative si culturale (21,4%), programe de divertisment (1%), publicitate (18%) si teleshopping (2%). Printre emisiunile care vor fi difuzate de Money News se numara „Early News”, „Early Business”, „Money News”, „Business Break”, „Cont Curent”, „Economia Altfel”, „Intelege piata”, „Europa”, „Intreprinzator”, „Ora de business”, „Cafeneaua politica”, „90 de minute”, „Pentru weekend”, conform dosarului depus la CNA.

Studiourile televiziunii Money News vor fi intr-un imobil din Calea Floreasca din Bucuresti. Potrivit informatiilor prezentate in sedinta de marti a CNA, investitia initiala in proiect este de circa 5 milioane de euro. Investitia apartine finantatorului (Mohammad Murad), care va pune la dispozitia Money News dotarile tehnice necesare transmisiei acestei televiziuni.

Asociatii societatii M&M Channel SRL, care a depus cererea de licenta pentru noua televiziune, sunt Triumf Construct SA (90%) si Mihaela-Anca Basarab (10%). Mihaela-Anca Basarab este si administrator al societatii M&M Channel SRL. Totodata, actionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) si Elena Paun (0,013%), potrivit informatiilor prezentate in sedinta de marti a CNA.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.