STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica, Telecom & IT-C & Online

Netopia mobilPay, tranzactii online de 135 mil. euro in 2015

netopia-mobilpayNetopia mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plati online de pe plan local, a intermediat anul trecut tranzactii online in valoare de peste 135 mil. euro, cu 60% mai mult fata de 2014, potrivit ZF.

Valoarea medie a unei plati procesate s-a situat la 230 de lei, astfel ca, in total, compania a procesat 2,6 milioane de tranzactii online, inclusiv plati mobile.

„Anul trecut a fost inca unul cu cresteri pe toate liniile, in care ne-am convins ca platile digitale nu mai sunt viitorul, ci prezentul din realitatea romaneasca. Tot mai aproape de prezent sunt si platile mobile, ajungand sa genereze aproape o treime din totalul tranzactiilor pe care le-am procesat in 2015.

Netopia mobilPay continua avangarda platilor mobile cu rezultate extraordinare pe mobilPay Wallet, singurul portofel digital din tara cu care se pot achita cumparaturi la hipermarket, facturi, masa la restaurant si, mai nou, intretinerea la bloc”, a declarat Antonio Eram, CEO-ul si fondatorul Netopia mobilPay.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.