STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, M&A & VentureCapital & Private Equity, Constructii & Imobiliare

NEPI lanseaza o companie pentru investitii logistice si industriale

dezvoltare imobiliaraMartin Slabbert, fondator si CEO al fondului sud-african de investitii NEPI, anunta lansarea unei companii de investitii si dezvoltare imobiliara ce se va concentra pe sectorul industrial si logistic din regiunea Europei Centrale si de Est, cu un buget initial de investitii estimat la 100 mil. euro.

„Suntem in proces de lansare a unei noi companii publice de dezvoltare si investitii imobiliare ce se va concentra pe proiecte industriale si logistice din regiunea Europei Centrale si de Est. Aceasta afacere va face parte din aceeasi categorie cu NEPI si Resilient (companii listate pe bursa de la Johannesburg, avand o capitalizare comuna de aproape 6 miliarde de euro) si ambele companii vor fi probabil actionari ai noii entitati”, a declarat Martin Slabbert pentru Ziarul Financiar. El a adaugat ca „pentru acest proiect au fost alocate fonduri initiale de aproximativ 100 milioane de euro si pot fi realizate tranzactii chiar si inainte de lansarea oficiala, care este programata la mijlocul lui 2015”.

CEO-ul NEPI a mai spus ca, deocamdata, nu a ales un nume pentru noua companie, dar a recrutat o echipa de management separata de conducerea NEPI, iar el va fi investitor si membru in consiliul de administratie al acestei companii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.