STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Servicii & Comert & Logistica

Navele de croazieră se vor îmbarca și din Portul Constanţa

Conform unui comunicat al Administraţiei Porturilor Maritime Constanţa, Portul Constanţa devine port de îmbarcare pentru navele de croazieră.  Prin aderarea la Asociaţia Internaţională MedCruise,  compania a reușit ca MSC Cruises să realizeze prima îmbarcare vineri, când nava MSC Musica va pleca într-un voiaj de 12 zile.

Sursă: gtsturism.ro
Sursă: gtsturism.ro

Vasul de croazieră MSC Musica, cu o lungime de 294 de metri şi 13 punţi,  va avea la bord 2.500 de turişti, printre care și 80 de români, aceștia nefiind astfel obligaţi să cumpere bilet de avion până la un alt port de îmbarcare din lume, pentru a beneficia de croaziere maritime, potrivit sursei citate.

MSC Musica va pleca din terminalul de pasageri al Portului Constanţa la ora 19.00, pentru o călătorie de 12 zile cu opriri în porturile Gythion (Sparta), Veneţia, Katakolon, Istanbul, Yalta şi Odessa, cu revenire la Constanţa.

Pentru acest an sunt programate patru astfel de croaziere în Portul Constanţa, iar pentru anul viitor au fost programate opt vizite ale navelor MSC Sinfonia şi MSC Orchestra, în aprilie – mai, septembrie – octombrie, potrivit reprezentanţilor APMC.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.