STIRI ECONOMICE, FINANCIARE, DE AFACERI, Industrie Prelucratoare, INTERNATIONAL, Auto

Musk: Disponibilizări de 7% din personalul Tesla. Acestea sunt necesare deoarece trebuie să producem variante mai ieftine ale Modelului 3

Tesla va reduce cu 7% numărul de angajați cu normă întreagă, conform CNN, informează Biziday. Musk a informat angajații despre această inițiativă printr-o scrisoare publicată online de Tesla. Tesla trebuie să lucreze mult mai mult decât alți producători pentru a supraviețui în timp ce ce construiesc produse accesibile și durabile.

Pentru cei care pleacă, vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut pentru evoluția companiei. Sunt profund recunoscător pentru contribuțiile dumneavoastră în cadrul Tesla, a spus directorul executiv. De asemenea, Musk a precizat că mașinile companiei sunt încă scumpe pentru un număr mare de oameni și că vrea să schimbe acest lucru, notează presa internațională.

Musk a declarat că disponibilizările erau necesare deoarece Tesla trebuie să producă variante mai ieftine ale Modelului 3.

Cea mai ieftină versiune a celui mai accesibil model Tesla se vinde în prezent pentru 44 de mii de dolari. Scopul companiei este de a reduce prețul până la 35 de mii de dolari anul acesta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.